Copenhagen Skatepark photo-update no. 1

DSC_0014
Her til morgen var jeg forbi Copenhagen Skatepark for at se hvor langt de var nået med arealet. Det ser rigtig godt ud indtil videre og Frederik fortalte mig at det bliver et areal som jeg vil synes om (det betyder nok at der kommer en curb som der tilmed er plads til at man kan skate)
På sidste års areal var min personlige holdning at den granit curb der var der stod lidt skidt i forhold til at få fart til bs regular (du ved hvad jeg mener)

Tingene er selvfølgelig stadig udfordrende – umiddelbart kommer jeg nok ikke til at lave meget andet end en rock-fakie på ovenstående objekt men der skal jo være noget for en hver smag og det lader til at der dette år ikke kun er tænkt flow (undskyld mig men det synes jeg virkede som det umiddelbare nøgleord på sidste års areal)

(klik på billederne for at se dem i større format)

DSC_0008
Ledgen ser også fornuftig ud – læg mærke til muligheden for at wallie ind på den. Den burde kunne give lidt underholdning til mange af os
DSC_0006

Det roder stadig godt deroppe og der knokles tydeligvis
DSC_0015

Der er også tid til skæg og ballade:
DSC_0005

Bongspottet!! Den ser fanme lækker ud …
DSC_0011

Der er stadig masser af træ tilbage og der er helt sikkert flere spændende ting på vej… Jeg regner med at ligge min vej forbi hallen igen om et par uger så I igen kan få en lille “teaser”
DSC_0016

Husk at følge Copenhagen Pro på Facebook eller på deres Hjemmeside


Facebook Like Button for Dummies